Sous-vide Mind

Sous-vide Mind

Oláh Csaba

2018. augusztus 15. - sanitatssoldat

Business coach, elvakult pszichológia, motor, macska és gasztro rajongó. Az ICF akkreditálta coach képesítésemet a budapesti Coachingcentrum tréningjén szereztem.

Alapvetően gépészmérnök, és mérnök-közgazdász volnék, de viszonylag hamar (najó, nem annyira hamar) rájöttem, hogy erősen el fog kanyarodni a szakmai pályafutásom. Ehhez képest 12 évet dolgoztam multi, állami, és kkv szektorban, ebből 6 évet közép-, és felsővezetőként. Mindig is az érdekelt a legjobban, hogy mivel tudnám motiválni a kollégákat, a csapatomat, mit, miért és hogyan teszünk a munkahelyünkön, illetve a magánéletben, hogyan működik az agyunk különböző szituációkban.

A coaching számomra az a kreatív folyamat, amit mindig is kerestem az önfejlesztésben, valamint a különböző pszichológiai és kommunikációs tréningek során. Ebben testesül meg a türelem, a fejlődni vágyás, a fókusz, és a segítségnyújtás. Ügyfeleim szerint a legnagyobb erősségem a rendszerszemlélet és az értő figyelem: olyan helyzetekben is találok struktúrát, összefüggést, ahol az ügyfelek általában nem. Értő figyelmem pedig azoknak az embereknek segítség, akik a szakmaiság mellett az élet más területén is küzdenek az állandó helytállással. Ebből értendő célcsoportjaim közé tartoznak a női vezetők, a fiatal vállalkozók, a senior munkavállalók, akik úgy érzik elvesznek a munkaerőpiac, illetve az álláskeresés, -váltás útvesztőjében. Valamint minden olyan ember, aki szükségét érzi az együttműködésnek, és fejlődni, haladni akar.

Hiszek abban, hogy minden ember képes javítani az életminőségén saját képességeivel és belső akaratával. Az én felajánlásom ebben az, hogy kérdések útján segítek megtalálni a válaszokat, megoldásokat a dilemmáidra, és elakadásaidra, egy biztonságos környezetben, ahol csak és kizárólag saját magadnak kell megfelelned.

 Amikor éppen nem a kérdésekkel operálom az ügyfeleket akkor valószínűleg a motoromon ülök és gyorsan megyek valamerre, vagy olvasok, vagy a macskáim nem hagynak olvasni, vagy főzök.

- Nyitvatartás

Időpontot leginkább az esti órákban és hétvégén tudunk megbeszélni, személyes találkozó mellett rendelkezésre állok skype-on, messenger-en és telefonon is.

A coaching folyamat magában foglalja a rugalmas helyszín-, és időbeosztást, és egy 6 hónapos 0-24 órás(!) rendelkezésre állást az alábbi platformokon: telefon, skype, messenger, e-mail. Egy-egy session 60-70 perc.

Az első, bemutatkozó beszélgetés ingyenes, utána eldöntheted, hogy szeretnéd e folytatni.

Kipróbálom!

A bejegyzés trackback címe:

https://svmcoaching.blog.hu/api/trackback/id/tr1014182989
süti beállítások módosítása